Συχνές Ερωτήσεις

Όχι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν πλάνο για να ξεκινήσεις, να δεις εάν σου ταιριάζει και πραγματικά να δεις τα οφέλη που σου προσφέρουμε. Να θυμάσαι ότι το δωρεάν πλάνο είναι μέχρι 50 ραντεβού τον μήνα, εάν χρειάζεσαι παραπάνω θα χρειαστεί να κάνεις αναβάθμιση σε ένα από τα πλάνα μας. Μόλις είσαι έτοιμος για αναβάθμιση, μπορείς να επιλέξεις ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Ένα διαδικτυακό ραντεβού αναφέρεται συνήθως σε αυτό ακριβώς, μια κράτηση για μια υπηρεσία που γίνεται μέσω ενός διαδικτυακού συστήματος κρατήσεων. Ένα διαδικτυακό ραντεβού θα μπορούσε να είναι για μια υπηρεσία, όπως ένα ραντεβού για κούρεμα, για παράδειγμα, μια συνάντηση ή για οποιονδήποτε αριθμό λόγων. Ενώ η κράτηση για το ραντεβού γίνεται διαδικτυακά, το πραγματικό ραντεβού μπορεί να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως σε μεταγενέστερη ώρα και ημερομηνία όπως συμφωνήθηκε στο σημείο της κράτησης.

Τι είναι το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων; Εν ολίγοις, ένα ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων είναι μια διαδικτυακή διεπαφή που επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν κράτηση για τις υπηρεσίες που προσφέρετε με τη μορφή ραντεβού. Με ένα ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες έχουν τον έλεγχο των υπηρεσιών και των διαθέσιμων μερών/ωρών που μπορούν να κάνουν κράτηση οι πελάτες. Όλα αυτά κάτω από την ομπρέλα της ιστοσελίδας σας και του δικού σας branding.

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις και να προσφέρεις μια υπηρεσία κρατήσεων για τους πελάτες σου, τότε μπορείς να το κάνεις με τη βοήθεια του Bookly.gr. Θα επωφεληθείς από μια ηλεκτρονική σελίδα κρατήσεων την οποία μπορείς να προσαρμόσεις με τη δική σου επωνυμία. Επιπλέον, εάν έχεις ήδη μία ιστοσελίδα χωρίς το σύστημα online κρατήσεων σου προσφέρουμε την ενσωμάτωση της τεχνολογίας μας στην δικιά σου ιστοσελίδα!

Μετά την εγγραφή σου θα μεταφερθείς στον Πίνακα Ελέγχου, στον οποίο θα πρέπει να ρυθμίσεις κάποια βασικά στοιχεία όπως είναι το όνομα της επιχείρησης σου, το λογότυπο, μερικά λόγια για την επιχείρηση σου, τις υπηρεσίες που προσφέρεις και τις διαθέσιμες μέρες/ώρες για να λειτουργεί το σύστημα Online κρατήσεων. Η ομάδα μας βρίσκεται εδώ για να σας προσφέρει συμβουλές για το πώς να οργανώσετε την ιστοσελίδα σας και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα συχνότερα λάθη.

Από τη στιγμή που είστε εγγεγραμμένοι, μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία σας ανά πάσα στιγμή. Αν για παράδειγμα θέλετε να αλλάξετε ή να προσθέσετε μία νέα περιοχή στην οποία βρίσκεται η επιχείρηση σου ή το νέο τηλέφωνο της επιχείρησης.

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, μπορείτε να ανοίξετε την ιστοσελίδα σας για κρατήσεις απευθείας. Μπορεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσουμε το email σας πριν αρχίσετε να δέχεστε κρατήσεις, αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το χρονικό διάστημα για να εξοικειωθείτε με το πίνακα ελέγχου και να προετοιμαστείτε για τους πρώτους επισκέπτες σας.

Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώνετε τις κρατήσεις σας. Όταν ένας πελάτης κάνει κράτηση στην ιστοσελίδα σας, επιβεβαιώνεται αυτόματα online. Αυτό σας παρέχει το πλεονέκτημα του να μην χρειάζεται να ελέγχετε όλα τα αιτήματα από κάθε πιθανό πελάτη.